28/3/09

Η ώρα της μαλακίας

Άκουσα και διάβασα διάφορα για την "Ώρα της Γης" ή την "'Ωρα της Υποκρισίας" ή άλλες παραλλαγές, και σκέφτηκα ότι εγώ δεν είπα την γνώμη μου, και είναι μεγάλη απώλεια.

Ελάτε όλοι μαζί να δοξάσουμε πόσο γαμάτοι είμαστε, κάνοντας μία τρύπα στο νερό!
Πιάστε όλοι το κουπί στην οικολαγνεία πασπαρτού για απανταχού πολιτικούς και πολιτικές, ώστε με λίγο FUD από εδώ, με λίγη "πράσινη δράση" από εκεί, με αδιαφορία για την επιστήμη και την πραγματικότητα, να παίξουμε τα ενοχικά συναισθήματα της ανθρωπότητας ζάρια.

Αφού πλέον δεν φοριέται τόσο πολύ το Save με τον στανιό Mama Africa -και αφού της γαμήσαμε την παναχαϊκή με βοήθεια και βγήκαν πόσοι και πόσοι αξιόλογοι άνθρωποι και είπαν "Stop it, you are killing me".. βρήκαμε άλλο φτηνό κόλπο.

Έτσι, έτσι, βελάξτε όλοι μαζί στα σκοτεινά!

Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη αρρωστημένη απόλαυση, από την ενοχή! Αυτοτροφοδοτούμενη και φαύλα, σαν τον κύκλο που δημιουργεί.



Πάντως εάν είναι να ακολουθήσετε (sic), σας συμβουλεύω να αγοράσετε όλο το πακέτο προσφοράς, όπως το περιέγραψε ο Τζουμ ντε λα Τζουμ, και να το ρίξετε και σε ένα free sex :P Μην πάει τζάμπα 1 ώρα σκοτάδι!

5 σχόλια:

  1. είναι σα
    κάνουμε πόλεμο για την επικράτηση της ειρήνης...
    κάνω sex για την επικράτηση της παρθενιάς...
    τυπώνω ηλίθιες διαφημιστικές αφίσες, σπαταλώντας άσκοπα χαρτί για την οικολογική ημέρα 28/3/9...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ χειρότερα νομίζω. Έχει γίνει η προστασία του περιβάλλοντος ηθικό νόμισμα, όπως ακριβώς είναι απαραίτητο για τον παραπέρα εκφυλισμό μας (σελίδα 75):

    http://tinyurl.com/dkwafk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/3/09, 11:54 π.μ.

    Τελικά το πιο τραγελαφικό όλων ήταν η εκπομπή που έπαιξε ο ΣΚΑΙ για την 'Ωρα της Γης' ακριβώς εκείνη την ώρα. Δηλαδή σβήνουμε τα φώτα και ανοίγουμε την τηλεόραση για να επιβεβαιώσουμε πόσο, μα πόσο γαμώ τα παιδιά είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με όλα αυτα τα πιασάρικα που μας περνανε μέσα από τηλεόραση και μίντια γενικώς θέλουν να μας κάνουν να αισθανθούμε συνένοχοι στην καταστροφή που συντελείται. Λες και για το περιβάλον φταίει ο μέσος ανθρωπάκος (κέρδος ποτέ μα από παθήματα χορτάτος...) και όχι όλοι αυτοί που επιτρέπουν στις βιομηχανίες και στις επιχειρήσεις που εκμεταλεύονται το φυσικό πλούτο να λειτουργούν χωρίς όρια και κανόνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις κι εσύ μια γνώμη; :>