6/6/08

Κρίση Πανικού. Ζητείται Κρίση Παραγωγικότητας -Πληρώνω Όσο Όσο

Κίνηση πρώτη: καθάρισα κι άλλο το γραφείο. Εντυπωσιαστήκατε;
- με το καθάρισα εννοώ συμμάζεμα, η σκόνη δίπλα στο ups ευτυχώς κρύβεται σε αυτό το μέγεθος εικόνας.



Κίνηση δεύτερη: Κόλλησα με σελοτέιπ το πρόγραμμα της εξεταστικής δίπλα στο κεφάλι μου (στον τοίχο). Επίσης κατάρτισα πλήρες ημερήσιο χρονοδιάγραμμα, το οποίο απέτυχα παταγωδώς να τηρήσω ήδη από σήμερα. Το κόλλησα κι αυτό στο ύψος των ματιών, παραδίπλα από το πρόγραμμα της εξεταστικής, δίπλα από τον σκελετό της πτυχιακής και διαγώνια πάνω από την κατάσταση των πόσων χρωστάω.

Κίνηση τρίτη: Άνοιξα το kile και στα recent documents βρήκα το Πτυχιακή.tex (γιατί διαφορετικά σιγά μην θυμόμουν πού σκατά το έχω).

Στο παρακάτω στιγμιότυπο θα βρείτε το πώς γεμίζουν τον πρόλογο της πτυχιακής τους για να μην τον βλέπουν να χάσκει άδειος, και επίσης για να φουσκώσουν τις σελίδες και το εγώ τους. Περισσότερα στον Lorel Ipsum Generator -ναι υποστηρίζει και ελληνικά thank god.



Τώρα μου μένει να γράψω κάποιες αντιενοχικές σελίδες πτυχιακής και να στείλω email στον υπεύθυνο διδακτορικό και καθηγητή μου. Πριν στείλουν τηλεγράφημα στην Interpol να με ψάξει, ή με δείτε στο Μετρό σε LCD με τα χαμένα θρακιωτάκια.



ΥΓ. Το ξέρω ότι η μέθοδος της πάπιας δεν δουλεύει καλά στα emails "πώς πάει η πτυχιακή -ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΙΩΠΗΣ????", αλλά υπόσχομαι ότι θα απαντήσω. Λίγες κατευναστικές σελιδίτσες μόνο...!!!

7 σχόλια:

  1. ευχαριστώ πολύ όλους τους νέους ν. ηλείας και ειδικά τους όσους μου εύχονται υπομονή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγχώθηκα...
    Πάνω του και γερά. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειλικρινά ευχαριστώ :)



    σημ. έχω γράψει ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ!!! από το απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν σε ενδιαφέρει το lorem ipsum σε Ελληνικά μπορεί να σου κάνει κ αυτό: http://randomtextgenerator.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @jason, να σου πω την αλήθεια, παίζει να το είχα χρησιμοποιήσει και αυτό, απλά επειδή ήταν πριν μήνες η εισαγωγή, το ξέχασα.

    Πάντως είναι στα bookmarks μου

    @vagelis

    Ευχαριστώ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις κι εσύ μια γνώμη; :>